Hirdetés

Kiderült, hogy mikor játszódik A galaxis őrzői 3

|

Beszédes, hogy a Marvel negyedik fázisának felhozatalában nem szerepelt James Gunn mozija.

Hirdetés

A Marvel a Comic-Con alatt alaposan megdobogtatta a rajongók szívét, hiszen ismertette az MCU negyedik fázisának felhozatalát, vagyis hogy 2020-ban és 2021-ben milyen, képregényen alapuló filmeket, sorozatokat nézhetünk majd. Sokak bánatára A galaxis őrzői 3 nem volt a következő két évben érkező projektek között, ugyanakkor a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy készül. 

Hirdetés

Az egyik legtöbbször feltett kérdés ezzel kapcsolatban az volt, hogy vajon a most bejelentett Thor: Love and Thunder és A galaxis őrzői 3 cselekménye hogyan követik majd egymást. Az egyébként egyértelműnek tűnő dolgot James Gunn tisztázta Twitteren egy felhasználó kérdésére válaszolva: Űrlordék harmadik kalandja bizony csak a Thor: Love and Thunder eseményei után kap helyet. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték befejezése után merre vezet majd tovább a mennydörgés istenének útja és hogy egyáltalán fel fog-e bukkanni A galaxis őrzői 3-ban, amelyet csak évek múlva, az ötödik fázis idejében láthatunk. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)