Hirdetés

A galaxis őrzői 3 trailere jó okkal nem került még ki az internetre

|

Még maga a rendező sem szerette volna, hogy a Comic-Conon bemutatott felvétel felkerüljön a videómegosztókra.

Hirdetés

A hétvégi San Diego Comic-con rengeteg bemutatót kínált a helyszínen lévő rajongóknak. A Marvel ugyan kirakta a Wakanda Forever és a She-Hulk trailereit a közösségi oldalakra, de például az Ant-Man and the Wasp: Quantumania és a Guardians of the Galaxy Vol. 3 ízelítőit csak a jelenlévőknek vetítették le.

A rajongók nyilván nem örültek, de az utóbbi esetében James Gunn elmagyarázta a döntés okát. Az Őrzők egyszerűen csak nem álltak még készen.

Hirdetés

Gunn elárulta, hogy nem csak a Marvel, de ő sem szerette volna, hogy a trailer a publikum kezébe kerülhessen. Elmondása szerint a vizuális effektek egyszerűen még nem elég csiszoltak ahhoz, hogy közelről, ismételt megtekintés esetén is megállják a helyüket.

A rendező emlékeztette a rajongókat arra az egyszerű tényre, hogy éppen csak végeztek a forgatásokkal, így nem volt sok idejük a felvételek összeállítására. Remélhetőleg azért nem tartják vissza az anyagot túl sokáig: az ilyen "eldugott trailerek" előbb-utóbb úgyis kiszivárognak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)