Hirdetés

A Marvel cosplayer családé a legmenőbb halloweeni jelmez

|

Egy hároméves kislány találta ki, hogy édesapjával Mordálynak és Grootnak öltözzenek halloweenkor, a Gamorával kiegészült csapat pedig talán a legjobb, amit idén látunk.

Hirdetés

Ugyan már nálunk is egyre többen ünnepelnek valahogy halloweenkor, a szomszédság jelmezes bejárása itthon még nem igazán elterjedt. Az Egyesült Államokban viszont a szülők olykor rengeteg energiát és időt töltenek a jelmezek elkészítésével, Tim Burket például több mint háromszáz órán át dolgozott, hogy családjával A galaxis őrzői főszereplőivé válhassanak.

Hirdetés

A legtöbb időt természetesen az apa Groot jelmeze igényelte (ennek az elkészítéséről lejjebb láthattok egy videót), ami helyett eredetileg Star-Lordnak szeretett volna öltözni. Három éves lánya viszont ráparancsolt, hogy Grootnak kell lennie, hiszen ő Mordály legjobb barátja, akinek a kislány öltözött. Burket felesége, Catherine Gamoraként csatlakozott a csapathoz, így pedig talán a legjobb jelmezes csapat lettek idén halloweenkor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)