Hirdetés

A galaxis őrzői - Nathan Fillion is színre léphet

|

A Marvel eddigi legőrültebb projektjére készül, akár még Joss Whedon legendás sci-fi sorozatának főhőse is felbukkanhat benne.

Hirdetés

A hétvégén zajlott le a St. Louisban a Wizard World Comic-Con című összejövetel, amelyen Nathan Fillion (Firefly, Castle, Serenity) is részt vett. Bár legtöbben arra számítottak, hogy bejelenti az Uncharted filmben való részvételét, a színész inkább valami egészen meglepő dolgot mondott.

Fillion elhintette, hogy egy vendégszerep erejéig feltűnhet A galaxis őrzőiben, de nem részletezte azt, a legtöbb spekuláció szerint egy Firefly cameo lehet a megoldás. Az alábbi videóban 38:30-tól teszi fel neki a kérdést egy rajongó, miszerint láthatjuk-e esetleg barátja, James Gunn (akivel a Slither és Super filmeken is együtt dolgozott) új filmjében, amire Nathan annyit felelt, hogy talán igen, talán nem, lehetséges, hogy meglepődünk, de mindenképpen várjuk meg a stáblistás jeleneteket. 

Nem sokkal később A galaxis őrzői rendezője, Gunn Twitteren utalt arra, hogy találkozott a színésszel, valamint megerősítette az utóforgatásokat is, amik szerinte lehetővé teszik egy remek cameo ötletének megvalósítását is. Utóbbit - a plusz forgatást - Zoe Saldana, a filmben Gamorát alakító színésznő is alátámasztotta egy tweetben.

Örülnétek neki, ha Fillion a Firefly kapitányaként tűnne fel az augusztus 14-én megjelenő A galaxis őrzőiben? Vagy szerintetek mi lesz a szerepe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)