Hirdetés

A Galaxis Őrzői új kalandba hívnak minket a Disney Worldben

|

Mordály és Groot vezetik a Galaxis Őrzőinek új akcióját, amiben meg kell mentenünk az EPCOT látogatóit egy "időszakadásos" katasztrófától.

Hirdetés

A Disney egyre jobban ráfekszik a Marvel és Star Wars látványosságokra és programokra a Disneyland és Disney World parkokban. A következő nagy dobások az EPCOT Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind nevű hullámvasútja lesz (ez a móka messze túlmutat azon, amit mi a hullámvasutakról elképzelünk), ami egy cuki kis sztorit is kapott.

A Nova Corps első földi kirendeltségét valamilyen támadás éri, és az ottani csapatot egy időanomália kezdi széttépni. A Nova Corps tagjai még el tudnak küldeni egy utolsó hívást az Őrzőknek, de Űrlord éppen nagyban horkol, így Mordályra és Grootra marad a világ megmentése.

Hirdetés

A srácoknak nyilván mi is segíteni fogunk majd, már ha elvándorlunk a Disney Worldbe, és felülünk a május 27-én megnyíló játékra. Akinek ez nem opció, az legalább az alábbi kis teasert megnézheti:

A Marvel-rajongók az elmúlt napokat azzal töltötték, hogy szétszedjék a fenti videót, de hamarosan ki fog derülni majd minden a történetről. Egyébként még maga James Gunn is izgatott a buli miatt, főleg azért is, mert együtt dolgozott a Marvel Studiosszal a hullámvasút videós anyagának összeállításában.

Ha arra járnátok, és van lehetőségetek részt venni Mordályék küldetésében, akkor majd meséljetek nekünk a kommentekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)