Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2. - akár így is festhetett volna Mantis

|

A második őrzők moziban debütált űrlényhölgy eredetileg teljesen más külsőt kapott volna.

Hirdetés

Legutóbbi a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkozhattunk Mantisszel, aki első körben a második A galaxis őrzői moziban tűnt fel. A karaktert azóta rengeteg rajongó imádja, pedig az eredeti tervek szerint bizony nem is így nézett volna ki. 

Hirdetés

Marvel Studios vizuális fejlesztésért felelős részlegének vezetője, Andy Park nemrég a Twitteren osztott meg egy koncepciós rajzot, amelyet nyilvánvalóan a filmek végleges változataiban már nem használtak fel. Pedig az az igazság, hogy eredetileg ezt a dizájnt fogadták el az illetékesek, de végül mégis finomítottak rajta egy keveset. Az eredeti külső a jelek szerint jóval rovarszerűbb lett volna, ehhez képest a filmben már egy letisztultabb verziót láthattunk. 

A Nebulát alakító Karan Gillan egyébként korábban már elkotyogta, hogy Mantis visszatér még a továbbra is cím nélküli negyedik Avengers moziban, szóval biztosan látni fogjuk még a karaktert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)