Hirdetés

A galaxis őrzői vol 3. - kirúgták James Gunnt

|

A Disney egy közleményben indokolta meg, hogy miért menesztették a rendezőt.

Hirdetés

Már javában készül a harmadik A galaxis őrzői film, és eddig úgy volt, hogy az a James Gunn ülhet majd a rendezői székbe, aki remek munkát végzett az első két résszel is, azonban a stúdió nemrég kénytelen volt megválni tőle.

Hirdetés

A Disney egyik fejese, Alan Horn jelentette be, hogy megszűnik az üzleti kapcsolat a Disney és James Gunn között, mert a rendező Twitteren való viselkedése nem egyezik meg a stúdió értékeivel.

Valószínűleg köze lehet az ügyhöz annak, hogy előkerült Gunn néhány korábbi tweetje, amelyekben olyan témákkal viccelődik, mint a pedofília vagy a nemi erőszak.

Később a rendező reagált a dolog kapcsán, bocsánatot kért és állítása szerint most már teljesen másmilyen, mint néhány évvel ezelőtt volt, de a jelek szerint ez nem igazán változtatott a Disney álláspontján.

Mit gondoltok, megérdemelt ez a retorzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)