Hirdetés

A galaxis őrzőiből nem, de Draxről szívesen csinálna egy vérgőzösebb filmet James Gunn

|

Deadpoolnak köszönhetően szinte biztos, hogy a Marvel idővel részben átvándorol majd az R-besorolású mozik területére, ez pedig a Guardians rendezője szerint is izgalmas lehetőség.

Hirdetés

James Gunn sorsa egyelőre kérdéses, ami a Marvel filmes univerzumát illeti. A rendező biztosan visszatér a Galaxis őrzőinek harmadik felvonására, de hogy utána mi fog történni, azt ő sem tudná megmondani. Annyit elárult, hogy ötletei azért lennének, pláne, ha a Marvel tényleg belemegy a keményebb és véresebb (tehát a 18 éven felülieknek szóló) filmek gyártásába.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a szuperhősgyár folytatni akarja majd a Deadpool sorozatot is, és meg fogják tartani azt a vérgőzös stílust, amit az előző felvonások hoztak. Ezzel elindulhat az R-besorolású Marvel filmek korszaka, ami rengeteg új lehetőséget rejt.

Hirdetés

James Gunn is szívesen beszállna a buliba, de nem a Galaxis őrzőivel. A The Suicide Squad marketingkampánya alatt adott interjújában elmondta, hogy az őrzők történetei családbarát kalandfilmek.

"Az emberek így kérdezgetik, hogy milyen lenne a Guardians, ha 18-as karikát kapna. Én ilyenkor csak értetlenül nézek, hiszen egy egyáltalán nem olyan műfaj".

Ettől függetlenül van Gunn kezében egy karakter, akit szívesen szabadjára engedne a mozivásznon.

"Na, egy Drax filmből szívesen összehoznék egy véresebb projektet. Imádnám azt az igazi barbár Drax stílust."

Két órán keresztül nézhetnénk, ahogy Dave Bautista kegyetlen bosszúhadjáratra megy, és keresztül kaszabolná magát a galaxison? Mi nem bánnánk. Ti mit gondoltok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)