Hirdetés

A God of War játékok vezető fejlesztője és a sorozat producere imádja a The Last of Us sorozatot

|

Szerinte az HBO Maxon elérhető The Last of Us sorozat nagyon magasra tette a lécet a játékadaptációk számára.

Hirdetés

A God of War játékok egyik vezető fejlesztője, és egyben az Amazon Prime Videóra készülő sorozat egyik rendezője, Cory Barlog elárulta, szerinte az HBO Max kínálatában elérhető The Last of Us sorozat egészen új szintre emelte az elvárásokat a videojáték adaptációkkal szemben. Ettől függetlenül magabiztos, hozzátette, hogy a sikerhez szükség van egy kis nyomásra is.

Barlogot egy rajongó kérdezte arról, hogy tetszik-e neki a The Last of Us sorozat, amire egyértelmű válasszal reagált a Twitteren:

"Igazán elképesztő, igazán alázattal készült és inspiráló munka, ami örömmel és boldogsággal tölt el azokkal kapcsolatban, akik dolgoztak rajta. [...] Érzünk egy kis nyomást, frusztrációt és féltékenyek is vagyunk, hiszen KI*****TT JÓ. Komolyan, amit éppen véghez visznek, az valami ELKÉPESZTŐ. Nagyon büszke vagyok rájuk."

Hirdetés

A The Last of Us a Naughty Dog 2013-as sikerjátéka alapján készült, Nick Druckmann közreműködésével. Barlog, miután a játékok fejlesztésében is fontos szerepet vállalt, a Prime Videóra készülő God of War adaptációban is részt vesz majd, mint vezető producer.

Az adaptációval kapcsolatban a Sony Pictures Television vezetője, Katherine Pop elmondta, egy "gyönyörű és szívszorító történetet fognak prémium minőségű élő szereplős sorozatként feldogozni". Ugyan a szereposztással kapcsolatban még nincs semmilyen hivatalos információ, azért vannak már érdekes információk és jelentkezők bizonyos szerepekre.

Ti kinek adnátok Kratos és Atreus szerepét?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)