Hirdetés

A Grinch horrorverziójára te sem vagy fekészülve

|

Nem csak a karácsonyt akarja ellopni, sokkal konkrétabb célokkal érkezik.

Hirdetés

Egyre többen gondolják úgy, hogy remek ötlet horrorfilmeket gyártani gyerekkorunk klasszikusaiból. Így járt szegény Micimackó és hamarosan így fog a tündéri Bambi is, közben pedig érkezik The Mean One címmel érkezik egy olyan horrorfilm is, ami a Grinch történetét viszi el a lehető legvéresebb irányba. Most az utóbbihoz érkezett egy előzetes.

A sztori szerint a kis Cindy anyukáját karácsony éjszakáján brutálisan meggyilkolja a Mean One (gyakorlatilag a Grinch). 20 évvel később az immár felnőt főhősnő visszatér gyerekkori otthonába az ünnepek idejére, és nem túl meglepő módon ismételten összeakad a télapóruhás zöld rondasággal.

Hirdetés

Horrorparódiáról van szó, így senki se lepődjön meg a karácsonyi színekben pompázó puskákon és hasonló eszement részleteken, szánt szándékkal indult el ezen a vonalon Steven LaMorte rendező.

Íme a The Mean One előzetese: 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)