Hirdetés

A Gucci család nem örül a róluk készülő filmnek – hát még Al Pacinónak és Jared Letónak!

|

Szörnyű, gyalázatos, ronda - hangzott el a House of Gucci című Ridley Scott-film kapcsán.

Hirdetés

A néhai Maurizio Gucci másodunokatestvére, Patrizia Gucci meglehetősen kendőzetlenül nyilatkozott az Associated Pressnek a családjáról készülő House of Gucci című életrajzi filmmel kapcsolatban. Nem is nagyon csavarnánk túl vagy egészítenénk ki Patrizia szavait, szerintünk azok magukért beszélnek:

"Teljesen csalódottak vagyunk. A család nevében is ezt állíthatom. Ellopják a családi identitásunkat a profit és a hollywoodi rendszer bevételeinek növekedése érdekében… Nemcsak identitásunk, magánéletünk is van. Mi mindenről beszélhetünk, de van egy határ, amit nem lehet átlépni."

Hirdetés

Patrizia hozzátette, a rendező, Ridley Scott feleségét, Giannina Faciót is megkereste már, hogy tisztázzák a film kereteit, de hiába, azóta sem kapott választ. Az pedig, hogy a produkciós cég eleve nem kereste meg őket az új film kapcsán, csak még inkább aggasztja a családot. Legutóbb egyébként a 2000-es évek elején konzultáltak Facióval, de akkor egy másik projekt apropóján, hiszen Scotték durván másfél évtizede próbálják már tető alá hozni valamilyen formában Guccikról szóló filmjüket.

Patrizia itt nem állt meg, a szereposztás kapcsán is aggodalmának adott hangot. Például Al Pacino miatt, aki a nő nagyapját, Aldót fogja alakítani:

"A nagyapám nagyon jóképű férfi volt, mint az összes Gucci. Nagyon magas, kék szemű és nagyon elegáns. Az az Al Pacino játssza majd, aki eleve nem túl magas, a fotón pedig kövér, alacsony, pajeszos embernek tűnik. Elég ronda. Gyalázatos, egyáltalán nem őrá emlékeztet."

Al Pacino és Jared Leto mint Aldo és Paolo Gucci a készülő House of Gucciban

Szóba jött még Jared Leto is, aki a nő apját, Paolo Guccit a forgatásról kiszivárgott fotók alapján kócos hajjal és lila színű, kordbársony zakóban formálja meg - szerintünk mondanunk sem kell, hogy nem úgy, ahogy az Patrizia emlékezetében él:

"Szörnyű, szörnyű… Még mindig meg vagyok sértve."

A régóta formálódó filmterv végül Adam Driver és Lady Gaga főszereplésében valósulhat meg: Driver játssza a divatcég meggyilkolt fejét, Mauriziót, akivel 1995-ben bérgyilkos végzett, Lady Gaga pedig a férfi exfeleségét, Patrizia Reggianit, akit 1998-ban 29 év börtönre ítéltek a gyilkosság megszervezéséért. Ha esetleg hiányérzetetek lenne: a jó magaviselet miatt hamarabb, 2016-ban szabadult Reggiani már a múlt hónapban kifakadt Lady Gagára, mondván, az énekes-színésznő sosem egyeztetett vele a szerepről.

A House of Gucci tehát épp most forog, bemutatni pedig 2021 novemberében tervezik.

Adam Driver és Lady Gaga mint Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani a készülő House of Gucciban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)