Hirdetés

Rossz helyen kopogtatnak A Gyűrűk Ura sorozat szereplő-jelöltjei

|

A sztori tanulsága: lehet, hogy nagyon szerepelni akarsz egy sorozatban, de ehhez olyan kontaktot keress, aki tényleg azzal foglalkozik, hogy felvegyen.

Hirdetés

A jelek szerint szépen halad A Gyűrűk Ura sorozat készítése az Amazonnál, hiszen nemrég kiderült például, hogy kik azok, akikkel már biztosan találkozhatunk a képernyőn. Nem tudni, hogy ezek a színészek és színésznők hogyan kaparintották meg a szerepeiket, de nagy valószínűséggel hivatalos úton kerültek a csapatba, tehát az ügynökeiken, castingok szervezőin keresztül, nem pedig úgy, hogy az egyik írónál házaltak a tudásukkal.

Hirdetés

Glenise Mullins több egyéb kreatív fejjel együtt íróként vesz részt a projekt munkálataiban, viszont úgy tűnik, hogy sokan nincsenek tisztában ezzel, így aztán ahelyett, hogy a megfelelő személyeket és jelentkezési útvonalakat használnák, inkább neki mutatták be színészi tehetségüket. Mullins nemrég meg is elégelte ezt az egészet és egy Twitter-bejegyzésben közölte követőivel, hogy igazából semmi köze a szereplőválogatáshoz, valamint egyúttal meg is kért mindenkit arra, hogy ne küldjenek neki jelentkezéseket.

Külön plusz pont jár azért, hogy az író a közismert facepalm mémek közül a leginkább ideillővel illusztrálta a dolgot. Az nem derült ki, hányan is kopogtattak rossz helyen, de valószínűleg sokan lehettek, ha már kénytelen volt miatta szólni az író. Kíváncsiak vagyunk, nemsokára lesz-e hasonló próbálkozások miatti kiakadás a zeneszerzőnél, a jelmeztervezőnél, a másod-világosítónál és a kávéval rohangászó best boynál is... Ti egyébként várjátok már A Gyűrűk Ura sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)