Hirdetés

A Gyűrűk Ura előzménysorozatából kihagyott Peter Jackson elmondta, képes lesz-e megnézni

|

Úgy volt, hogy az eredeti filmek rendezője is részt vesz az Amazon produkciójában, végül mégsem kértek belőle. Most helyre tette, amit helyre kell.

Hirdetés

Egy szűk hónap, és érkezik minden idők egyik legjobban várt - és egyben legköltségesebb - sorozata, A Gyűrűk Ura előzményeit feldolgozó The Rings Of Power. Az Amazon produkciója, mondanunk sem kell, rengeteget merít Peter Jackson Tolkien trilógiáját feldolgozó filmjeiből (A Hobbit-filmekről nem is beszélve); logikusnak tűnt, hogy a legendás új-zélandi rendezőt is csatasorba állítják. Ez azonban nem történt meg, Jackson hiányzik a stáblistáról, mint elmondta, megkeresték, de aztán nem történt semmi.

Joggal lehetne sértett, ám most elegáns, nagyvonalú nyilatkozatot tett a The Hollywood Reporternek. Azt kérdezték tőle, megnézi-e majd; mint kiderült, igen, mindenképpen. Elárulta: az előkészületek idején megkérdezték, szívesen részt venne-e a produkcióban, amire persze igent mondott.

Hirdetés

Ezek után azonban sosem keresték újra, kívülállóként nézte végig a sorozat megszületését. Ennek ellenére nem maradt benne keserűség. 

Nézni fogom. Nem vagyok rosszakarója senkinek. Így is éppen elég nehéz a filmes szakma. Ha bárki jó filmet, sorozatot készít, az önmagában ok az ünneplésre. Most már csak azt várom, hogy végre megnézhessem teljesen pártatlan nézőként.

Korábban az eredeti Gyűrűk Ura-filmek szereplői, köztük a Borbak Trufát megszemélyesítő Dominic Monaghan is minden jót kívántak a sorozat alkotóinak, Sean Astin szerint pedig itt az ideje, hogy a most felnövő generáció is megismerje Tolkien világát. A The Rings of Power szeptember 2-tól lesz látható az Amazon platformján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)