Hirdetés

A Gyűrűk Ura MMO-t elkaszálta, de a világ minden pénzét rákölti a sorozatra az Amazon

|

Jeff Bezos vállalata mindent megtesz, hogy sikeres legyen a széria, közel fél milliárd dolláros költségvetésből forog A Gyűrűk Ura első évada.

Hirdetés

A koronavírus világjárvány miatt A Gyűrűk Ura sorozat forgatását is szüneteltetni kellett, de már folytatódnak a munkálatok, és az Amazon Studios mélyen a cég zsebébe nyúl, hogy minden a lehető legjobban működjön. A legutóbbi beszámolók alapján a vállalat csak az első évadra közel 500 millió dollárt költ, és természetesen további szezonok is tervben vannak, így könnyen a világ legdrágább sorozata lehet majd az Amazon alkotása.

Hirdetés

Nemrégiben Stuart Nash, Új-Zéland gazdasági növekedésért és turizmusért felelős minisztere adott interjút a produkcióval kapcsolatban, és elmondta, hogy a tudomása szerint az Amazon összesen 650 millió új-zélandi dollárt szán az első etapra. Ez nagyjából 465 millió amerikai dollárnak felel meg, és Nash szerint nagyszerű, a világ talán legnagyobb sorozata lehet A Gyűrűk Ura.

A széria történetéről viszonylag keveset tudunk, az viszont biztos, hogy az első évadhoz 20 epizódot írt JD Payne és Patrick McKay párosa. Az első két részt J.A. Bayona dirigálja, illetve executive producerként is dolgozik a sorozaton a Jurassic World: Bukott birodalom rendezője.

A Gyűrűk Ura forgatása jelenleg is Új-Zélandon zajlik. A premier időpontját ugyan egyelőre nem határozta meg az Amazon, de most már biztos, hogy hamarabb térünk vissza nézőként Középföldére, minthogy létrehozhatnák karakterünket az új The Lord of the Rings MMO-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)