Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne A Gyűrűk Ura vígjátéksorozatként

|

Sitcomként is nagyot ütne Középfölde, de azért nem baj, hogy ez megmaradt egy vicces videó alapötleteként.

Hirdetés

Az Amazon hamarosan valóban elkészít egy A Gyűrűk Ura sorozatot, a Funny or Die csapata viszont most azt képzelte el, milyen lehetne Tolkien világa, ha sitcomként adaptálnák. 

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tehetnek a rajongók azon kívül, hogy várakoznak az Amazon nagyszabású sorozatára. A Funny or Die YouTube-csatorna alkotói viszont úgy gondolták, valamivel csak el kellene ütni az időt a sorozat bemutatójáig, ezért elkészítették az alábbi videót. Hamisítatlan sitcom hangulat költözött a Megyébe, van itt minden, ami a műfajt jellemzi - igen, a műnevetés és gombnyomásra történő tapsolás sem maradhatott ki. 

Egy kétperces mókás videónak ez tökéletes volt, de mi inkább annak örülnék, ha újabb infókat csepegtetnének az amazonos sorozatról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)