Hirdetés

A Gyűrűk Ura sorozat alkotói elárulták, hogy szívesen látnák-e Ian McKellent Gandalf szerepében

|

A Gonden Globe- és Tony-díjas színész már korábban kijelentette, hogy ha hívják, örömmel átvedlik Szürke Gandalffá.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi megpróbál elszakadni Peter Jackson nagy sikerű A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiáitól, de a legújabb hírek szerint a Gandalfot alakító Ian McKellen visszatérhet, hogy újra eljátssza a mágus szerepét - ezúttal a sorozatban. Még nagyon kezdetleges a terv, és semmit sem erősítettek meg, ám A hatalom gyűrűi executive producere, Lindsey Weber egy új interjúban azt mondta, hogy a csapatuk semmilyen újítástól nem zárkózik el.

Weber a Total Film legújabb számában úgy fogalmazott, hogy a produkciós csapat "mindenre nyitott ezekkel a karakterekkel kapcsolatban", és ebbe McKellen Gandalf szerepében való esetleges visszatérése is beletartozik. "Ki mondana nemet Ian McKellenre? A világon senki sem mondana nemet Ian McKellenre!" - jelentette ki Weber.

Hirdetés

McKellen személy szerint úgy nyilatkozott (pontosabban viccelődött), hogy az a tény, hogy éppenséggel már 83 éves, egyáltalán nem korlátozza őt abban, hogy A hatalom gyűrűiben szerepeljen, hiszen a karaktere is elég idős ahhoz, hogy eljátssza. A színész azonban a BBC2 műsorában azt is elmondta, hogy egészen addig az Amazontól még senki sem kereste meg.

"Úgy tudom, Gandalf nem fog szerepelni A hatalom gyűrűiben, de ha mégis... nos, ez az egyetlen szerep, amihez nem lehet túl öreg az ember".

Patrick McKay showrunner elmondás szerint nem akarják "csak úgy" betenni a sorozatba Középfölde karaktereit.

" Nagyon fontos számunkra, hogy valódi előzménye legyen ennek a nagyszabású, Tolkien megszállottságából született történetnek"

- mondta McKay.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Gandalf a maiák egyike, aki a világ kezdete óta létezik, így ha a készítők is úgy akarnák, megjelenhetne Középföldén a Másodkorban, amikor a sorozat eseményei játszódnak, hisz számtalan lehetőség adódik majd erre. Galadriel és Elrond például (két olyan karakter, akik Jackson filmjeiben is feltűntek) központi szerepet kapnak majd A hatalom gyűrűiben, de a gonosz Szauron sem marad távol. Lesz tehát némi átfedés a mozifilmek és az Amazon új sorozata között.

A Hatalom gyűrűi-sorozat premierje 2022. szeptember 2-án lesz az Amazon Prime Videón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)