Hirdetés

A Gyűrűk Ura sorozat egyik színészét forgatás közben váltották le

|

Az Instagramról derült ki az Amazonnál készülő költséges széria készítőinek döntése.

Hirdetés

Továbbra is fájóan keveset tudunk az Amazonnál formálódó A Gyűrűk Ura sorozatról. Noha a szinopszist már ismerjük és a szereplőgárda egy része is bejelentésre került (mint például a fiatal Galadriel bőrébe bújó Morfydd Clarkot), a többi részlet egyelőre homályos, amin az sem segít, hogy a produkciónak több nehézségen is keresztül kellett mennie. Természetesen a forgatást sem kímélte a koronavírus-járvány, így hónapokig álltak a munkálatok, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy ismertebb színész, Will Poulter egyeztetési problémák miatt távozott a fedélzetről. 

Ezúttal is az egyik művész áll a hírek középpontjában: Tom Budge (Bloom, Judy & Punch, The Wrong Girl, Gallipoli) 2020 elején csatlakozott a szériához, nemrég viszont arról számolt be szomorúan a közösségi médiában, hogy már nem része többé a shownak, noha már több epizódot is leforgatott.

Hirdetés

Elmondta, hogy távozása az Amazon döntése volt, mivel az első részek megtekintése után úgy döntöttek, hogy más irányba indulnak el az általa játszott figurával. Budge többet nem árult el a dologról és azt sem kötötte az orrunkra, hogy ki volt a karaktere, viszont többek között köszönetet mondott a kreatív csapatnak és egy Johnny Cash dallal (Ring of Fire) búcsúzott

Egyelőre nem tudni, hogy ki lép a színész helyére, ahogyan azt sem, hogy A Gyűrűk Ura sorozat pilotja mikor debütálhat az Amazon streamingszolgáltatásán, jó lenne a sok bizonytalanság helyett már erről is hallani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)