Hirdetés

Egy színésznő szerint itt az ideje, hogy Gandalfot nő játssza

|

Van, aki úgy gondolja, hogy az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatában egy női mágusnak is érdemes lenne helyet szorítani.

Hirdetés

Peter Jacksonhoz hasonlóan az Amazon is Új-Zélandon fogja forgatni A Gyűrűk Ura sorozatot, azonban hivatalosan még nem erősítették meg, hogy a két trilógia ismerős arcai közül bárkit is viszontlátnánk a szériában. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének ötletek erre vonatkozóan. 

Hirdetés

Egy színésznő, A Gyűrűk Ura: A két toronyban is szereplő Robyn Malcolm például a Stuff.nz-nek nyilatkozva tette fel a kérdést, hogy bár a régi legendák és misztikus történetek mind patriarchális, azaz férfiközpontú berendezkedésre alapulnak, de miért ne lehetne egy olyan mágikus világ, ahol a mágikus erő a nők kezében összpontosul? Malcolm elmondása szerint örömmel látná, ha valamelyik Új-Zélandról származó színésznő, Rena Owen, Rachel House vagy a személyes választottja, Alfre Woodard játszhatná el Gandalfot az Amazon készülő sorozatában, de ha a producerek ismertebb nevet szeretnétek megnyerni a produkcióhoz, akkor az lehetne Judi Dench, Maggie Smith vagy Eileen Atkins is. 

Malcolm hozzátette, hogy A Gyűrűk Ura fantasy, ezért nem tart attól, hogy a "Tolkien-puristák" nem értenének egyet a női Gandalf ötletével. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)