Hirdetés

Kiderült, hogy melyik évben jöhet a Gyűrűk Ura sorozat

|

Még a forgatás sem kezdődött el, így pontos megjelenési dátumot sem tudott mondani az Amazon, viszont kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy mikorra várhatjuk a Gyűrűk Ura szériát.

Hirdetés

Rengeteg még a kérdőjel az Amazon méregdrága sorozatával, A Gyűrűk Urával kapcsolatban, így például még arról is csak találgathatunk, hogy valóban a fiatal Aragornról fog-e szólni, arról nem is beszélve, hogy még csak megtippelni se tudjuk, mikor számíthatunk a pilotra. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporternek adott interjújában az Amazon executive producere, Jennifer Salke elárulta, hogy két éven belül szeretnék megejteni a forgatást, a céljuk pedig egy 2021-es megjelenés, de vannak olyanok is, akik 2020-at vizionálnak. Salke szerint bár már régóta beszélnek a sorozatról, valójában csak egy hónappal ezelőtt ütötték nyélbe a megállapodást, azóta pedig számos íróval beszéltek és több órát eltöltöttek Simon Tolkiennel (J. R. R. Tolkien unokájával) is. A dolgok mozgásba lendültek és vannak a konkrét terveik arra, hogyan tovább. 

Ezeknek a terveknek a része lehet valamilyen módon Peter Jackson is, aki ugyan a közelmúltban egy nyilatkozatában cáfolta, hogy komolyabb köze lenne a Gyűrűk Ura sorozathoz a háttérstáb összeállításán kívül, most Salke mégis azt mondja, hogy van némi reménysugár a beszervezésére, ugyanis komoly tárgyalásokat folytatnak vele. A producer bízik benne, hogy össze tudnak hozni egy tehetséges emberekből álló stábot a sorozathoz, amelyet természetesen valaki vezetni fog - akár Jackson, akár más lesz az a valaki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)