Hirdetés

A Gyűrűk Ura színészei most újra szövetséget alkotnak egy videó erejéig

|

Egy videó mind felett, Josh Gad hívására A Gyűrűk Ura szelleme megelevenedett, mi pedig imádjuk.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura trilógia egyszeri és megismételhetetlen csoda, annak szereplőit pedig azóta is nagy kultusz övezi. Bár az Amazon sorozatában valószínűleg egyikőjükkel sem találkozhatunk majd, ez azonban nem jelenti azt, hogy a rajongók már nem láthatják őket többet együtt. Josh Gad YouTube-on korábban több kultikus film szereplőgárdáját is összehozta már egy videóbeszélgetés erejéig, ezúttal pedig nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy újraegyesítse A Gyűrű szövetségét. 

Hirdetés

Minden Sean Astinnal (Samu) kezdődött, aztán szépen sorban becsatlakozott Elijah Wood (Frodó) és a többiek is, de nem áruljuk el, hogy még hányan bukkantak fel, nézzétek meg a videót, érdemes: 

Ez azonban csak egy kedvcsináló volt, a videó teljes változata vasárnap kerül fel Josh Gad YouTube csatornájára, amit amúgy érdemes böngészni, a színész a Vissza a jövőbe stábját is összetrombitálta már korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)