Hirdetés

A Halál a Níluson szinkronos előzetese is hangulatos lett

|

Poirot ugyanazon a hangon szólal meg magyarul, mint a Gyilkosság az Orient expresszenben.

Hirdetés

Bár több őszi premier is arrébb vándorolt az eredetileg tervezetthez képest (a leglátványosabb csúszás a King's Man: A kezdeteké), azonban az októberre belőtt Halál a Níluson egyelőre még tartja magát. Hercule Poirot a Gyilkosság az Orient expresszen után újfent Kenneth Branagh megformálásában nyomoz egy gyilkosság után, ezúttal Egyiptomba utazva. 

Hirdetés

A Michael Green (Logan, Szárnyas fejvadász 2049, Amerikai istenek) forgatókönyve és Branagh (Sok hűhó semmiért, Thor, Gyilkosság az Orient expresszen) rendezésében készült Agatha Christie adaptációban egy szerelmi háromszögből alakul ki a mesterdetektív egyik legismertebb története. Olyan színészek tálalásában élhetjük át újra (vagy először) ezt a krimit, mint Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Az U.N.C.L.E. embere, Szólíts a neveden), Emma Mackey (Szexoktatás), Rose Leslie (Trónok harca, Diane védelmében), Annette Benning (Amerikai szépség, Inkább lennék özvegy), Leitita Wright (Fekete Párduc, Black Mirror) és Russell Brand (Arthur, Felhangolva). Íme a film szinkronos előzetese, amelyben újfent Csankó Zoltán szólaltatja meg Poirot-t. 

Ha nem jön semmi közbe, akkor október 22-én már nézhetjük is a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)