Hirdetés

A Haláli hullák hajnalának alkotói új projekten dolgoznak

|

Simon Pegg igazolta a hírt, miszerint újra együtt dolgozik Edgar Wrighttal, és valami újjal készülnek, aminek már címe is van.

Hirdetés

Ugyan a Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007) és a The World's End (2013) filmekből álló trilógiának már vége, a zseniális Simon Pegg és Edgar Wright páros egy új projekten dolgozik.

Pegg a BBC 6 Music-nak adott interjújában mesélt a terveikről. „Edgar és én épp tegnap beszélgettünk a dologról, és már van címe is meg minden. Most egy amolyan kreatív fázisában vagyunk a projektnek. Mindkettőnknek vannak most más elintézendő ügyei, de a közös tervünk mindenképpen megvalósul, amint lesz rá időnk.”

Pegg elmondta, hogy imád Edgarral és a trilógián dolgozó többi munkatársával együtt forgatni, és ezúttal valami teljesen újra készülnek. Ti mit látnátok szívesen a párostól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)