Hirdetés

A Halálos iramban 9 és a Minyonok csúsznak, de legalább a Hang nélkül 2 kapcsán van egy jó hírünk

|

Folytatódik a mozis tili-toli, hoztunk hazai bemutatódátumokat is.

Hirdetés

A járvány miatt a Universal két filmje mozipremierjét is továbbhalasztotta - a Halálos iramban 9-et májusról júniusra, míg a Minyonok: Gru színre lépet ennél kicsit durvábban, idén júliusról jövő nyárra.

A hazai forgalmazó ennek fényében már be is jelentette az új bemutatódátumokat:

a Halálos iramban 9-et immár 2021. június 24-én, az új Minyonokat pedig 2022. június 30-án fogja debütáltatni a magyar mozikban.

Eközben a Croodék: Egy új kor is be lett ütemezve a hazai bemutatónaptárba (a film az amerikai mozikban már tavaly bemutatkozott), e pillanatban 2021. július elsejére várhatjuk a hazai vásznakra.

Hirdetés

A Paramount filmje, a Hang nélkül 2. ellenben pont, hogy előrébb sorolt Amerikában, befoglalva ezzel a Halálos iramban 9. által üresen hagyott május végi dátumot. Premierjét korábban többször elhalasztották, legutóbb szeptember közepére (amúgy eredetileg tavaly márciusban akarták bemutatni), ehelyett viszont az USA-ban immáron május 28-án bemutatkozhat a darab. Nálunk - feltéve persze, hogy nem jön közbe semmi - május 27-étől tűzik műsorukra a mozik.

Ráadásul a stúdió korábbi ígérete szerint a mozipremiert követő 45 nappal később, jelen állás szerint tehát július 12-től a jelenleg Amerikában, Kanadában, Ausztráliában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten jelen lévő Paramount+ streamingszolgáltatáson is elérhető lesz a film. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a járvány szépen lassan megdönti a mozik erejét, és egyre gyorsabban elérhető lesz minden otthon is.

Maradt még egy premierdátumunk a végére, ez nem más, mint az Antoine Fuqua rendezte Végtelen. A Mark Wahlberg, Dylan O'Brien és Chiwetel Ejiofor főszereplésével forgatott sci-fiben egy fiatal férfi rádöbben, hogy az őt kínzó hallucinációk valójában látomások korábbi életeiből. A hazai forgalmazó tervei szerint legkorábban szeptember 9-én tudhatjuk meg, hogy mit a szándéka a hozzá hasonló személyek által létrehozott titkos társaságnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)