Hirdetés

A Halálos iramban 9 őszinte előzetese John Cenát piszkálja

|

A Screen Junkies természetesen nem hagyhatta ki, hogy a Fast sorozat legújabb részét is megrugdossa.

Hirdetés

A Halálos iramban 9 nagyon szépen teljesített a kasszáknál, pláne, ha a COVID-19 körüli helyzetet nézzük. A filmsorozat vége már nincs olyan messze, de közel sem, és még egy jó darabig élvezhetjük a valóságtól egyre inkább elrugaszkodó akciójeleneteket, bizarr pillanatokat, meg a család fontosságáról szóló megjegyzéseket.

Ez persze nem állítja meg a Screen Junkies csapatát, akik teljes nyugalommal piszkálgatják az összes epizódot, és azok szereplőit.

Hirdetés

A videóban szóba kerül John Cena új karaktere, a sztoristruktúra teljes összeomlása, és persze a család fontossága.

A Fast & Furious készítői láthatóan feladták, hogy bármi komolyan vehetőt rakjanak a vásznakra, de ha félre tudjuk tenni a magas művészet iránti éhségünket, önfeledt szórakoztatásnak az utóbbi részek is tökéletesen megfelelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)