Hirdetés

A Halálos iramban rendezője megerősítette, hogy az utolsó fejezet 2 filmből áll majd

|

Justin Lin nem kertelt tovább a Fast & Furious franchise jelenlegi fejezetének lezárása kapcsán.

Hirdetés

Most, hogy már tudjuk a Halálos iramban 10 premierdátumát, a rendező, Justin Lin beugrott, hogy tisztázza a sorozat helyzetét. Régóta pörögtek a pletykák a kétfelvonásos lezárásról, amit Lin meg is erősített: a család utolsó kalandját tényleg két filmben fogják elmesélni.

Magáról a sztoriról persze még semmit sem tudni, de a menetrendet fontos volt leszögezni, hogy a rajongók tudják, mire számíthatnak.

Hirdetés

Justin Lin karrierjét illetően is fontos volt erről beszélni, mivel ez a koncepció nem volt magától érthetődő.

"El kell mondjam, mennyire örülök ennek, mert tudod amikor el kezdtem dolgozni a franchise-zal, akkor a folytatás nem volt mindig biztos. Azt ki kellett érdemelni. Szóval az, hogy most itt ülhetünk és arról beszélhetünk, hogy még két film lesz, elképesztő számomra."

Lin egyébként feszes tempóban dolgozik, a közkedvelt szürreális autós franchise mellet Star Trek, True Detective, S.W.A.T. és Magnum P.I. projektekben is érdekelt, szóval nem fog unatkozni a következő időszakban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)