Hirdetés

A Halálos iramban rendezőjéhez került a One Punch Man élőszereplős adaptációja

|

A Sony Pictures keményen rátaposott a pedálra: egy ismerős rendezővel felvértezve dolgoznak a One Punch Man franchise-on.

Hirdetés

Justin Lin pihenője nem tartott sokáig. A Halálos iramban filmjeiről elhíresült rendező pár hónapja maga mögött hagyta az autós szériát, és kivett némi szabadságot a kreatív feltöltődés jegyében. Néhány héttel később már egy új film rendezői székében ül.

A One Punch Man élőszereplős adaptációja lesz a következő projektje, amivel kapcsolatban a Sony Picturesnek nagy tervei vannak. A stúdió minden jel szerint egy egész franchise-ot akar felépíteni a shonen paródiára.

Hirdetés

Deadline jelentése szerint Justin Lin Jeff Pinkerrel és Scott Rosenberggel fog együtt dolgozni a film megvalósításán. A utóbbi duó (akik korábban a Jumanji - A következő szinten és a Venomon dolgoztak) felel majd a forgatókönyvért.

A One Punch Man csatlakozik majd a Hollywood által előrángatott mangák és animék sorához. Hamarosan érkezik majd a One Piece, a Gundam és sok minden más adaptációja is. A nagy számok törvénye alapján az egyik csak vállalhatóra fog majd sikerülni. Gondolom.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)