Hirdetés

A Halo sorozat Master Chiefje elárulta, melyik karakter lenne az MCU-ban

|

Azt már tudjuk, hogy idővel számos karakterrel, például az X-Men tagjaival is gyarapodni fog a Marvel filmes univerzuma, de az még kérdéses, hogy kik fogják megszemélyesíteni őket.

Hirdetés

A Marvel univerzumhoz tartozó filmek és képregények rajongói alig várják a pillanatot, amikor az új X-Men csapat egyszer csak felbukkanhat majd a mozivásznon, immáron az MCU zászlaja alatt. Ugyan erre még valószínűleg jó darabig várnunk kell, de Kevin Feige-nak és csapatának addig is el kell kezdenie a színészválogatást.

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy ki játszhatja majd a közönségkedvenc Rozsomákot Hugh Jackman után, akit épp a karakter megformálása indított el annak idején a világhírnév felé. Bárki is lesz az, nagy elvárásokkal kell majd szembenéznie. Mondjuk ez Pablo Schreibert nem riasztaná el.

Hirdetés

Pablo éppen Master Chief szerepét viszi a ma debütált Halo sorozatban, és bár lelkesen várja a második évad forgatási munkálatait, egy X-Men felhívásra sem mondana nemet.

"Láttam egy csomó rajongói castingot. Én tárgyaltam már korábban a karrierem során a Marvellel, de aztán sosem találtuk meg a megfelelő szerepet. Nyitott lennék a lehetőségre."

A színész a Bingeworthy podcastban nyilatkozott a dologról, ahol később maga Rozsomák is előkerült.

"Imádnám, az lenne az álomszerepem. Ő a kedvenc képregényhősöm gyerekkorom óta. Régóta kedvelem a srácot, szóval igen, egy álom lenne."

Wolverine neve összeforrt Hugh Jackmanével, így nem lesz egyszerű dolga senkinek, pláne egy olyan hibátlan lezárás után, mint amilyen a Logan volt. Bárki is kapja a szerepet, keményen oda kell majd tennie magát a rajongók megnyeréséért.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)