Hirdetés

A Hangya 3 előbb, a Marvel Kapitány folytatása később jön

|

A Marvel megcserélte a két film premierdátumát.

Hirdetés

Bár jelenleg még a Doctor Strange az őrület multiverzumában közelgő premierje tartja lázban a nézőket, azonban a stúdió idén még olyan filmekkel fog jelentkezni, mint a Thor: Szerelem és mennydörgés, valamint a Fekete Párduc 2., és jövőre is készülnek pár izgalmas címmel.

Az egyik közülük a Hangya folytatása, ami az egész MCU-t felrázhatja, a másik pedig a The Marvels, avagy magyarul Marvelek, amelyben három női hős találkozásának is örülhetnek majd a Marvel-rajongók. 

Hirdetés

A Peyton Reed (A Hangya, Az igenember) rendezésében készülő Ant-Man and the Wasp: Quantumania (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) fontos állomás lesz a Marvel filmek útján, ugyanis behozza az egyik legismertebb gonoszt, az időutazó képességgel bíró Kangot, a hódítót (Jonathan Majors), ráadásul Bill Murray is fel fog bukkanni a folytatásban, ami szintén komoly fegyvertényező.

A film eredetileg 2023 júliusában mutatkozott volna be, azonban pár hónappal előrébb került, így a jelenlegi álláspont szerint 2023. február 17-től láthatjuk majd a mozikban. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A nyári időpontot a The Marvels (Marvelek) foglalta el, amely 2023 februárjáról 2023. július 28-ra került. Nia DaCosta (Kampókéz) projektje a Marvel Kapitány folytatása lesz, amelyben az említett karakter (és az azt megformáló Brie Larson) mellett fontos szerepet kap a hamarosan saját szériában bemutatkozó Ms. Marvel (Iman Vellani) és a WandaVízió sorozatban felbukkant Monica Rambeau (Teyonah Paris) is, aki a képregényekben hősködött már Captain Marvel, Pulsar és Photon néven is. A képletből természetesen nem hiányozhat a Samuel L. Jackson-féle Nick Fury sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)