Hirdetés

A Hangya egyik szereplője zaklatási ügye miatt nem fog visszatérni a folytatásban

|

Többen is megvádolták a Grammy-díjas színészt és feleségét.

Hirdetés

Kevés szó esik a Paul Rudd főszereplésével készült Hangya harmadik részéről, pedig az Ant-Man and The Wasp: Quantumania névre keresztelt folytatásban fel fog bukkanni a Marvel univerzum egyik legerősebb főgonosza, Kang, a hódító, ez pedig rendkívül izgalmas képet fest az MCU jövőjéről. Ennek viszont már biztosan nem lesz a része a Hangya-filmek egyik mellékszereplője, a Luis (Michael Peña) egyik haverját, Dave-et alakító Clifford Harris, azaz ismertebb nevén T.I. 

A háromszoros Grammy-győztes rapper, énekes és színész a The Hollywood Reporter jelentése szerint komoly bajban van, ugyanis őt és a feleségét, Tameka Harrist (Tiny) nemrég többek között olyan bűncselekmények elkövetésével vádolta meg tizenegy feltételezett áldozat, mint a szexuális abúzus, az emberrablás, a bántalmazás és a zaklatás.

Hirdetés

Harrisék természetesen minden vádat tagadtak, jogi képviselőjük pedig biztos benne, hogyha ezeket az állításokat alaposan és tisztességesen kivizsgálják, akkor nem fognak vádat emelni védencei ellen.

A THR értesülései alapján T.I. a Hangya 3-ban sem fog visszatérni, de nem világos, hogy ez összefüggésben áll-e a vádakkal vagy szimplán csak nem találtak helyet neki a forgatókönyvben, de tekintve, hogy ilyen esetekben a stúdiók szinte azonnal elhatárolódnak, nem nehéz kitalálni, mi állhat a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)