Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a második legrosszabb Marvel film a kritikusok szerint

|

Megjöttek az első kritikák az új Marvel filmről, és a Rotten Tomatoeson látható pontszám szerint a többség nem volt elégedett Hangya új kalandjával.

Hirdetés

Tegnap lekerült a kritikai embargó A Hangya és a Darázs: Kvantumániáról, így mindenki elmondhatta véleményét, akinek volt már szerencséje látni az új Marvel filmet (velünk együtt). A kritikákat gyűjtő Rotten Tomatoeson így már látható az átlag, de nincs benne sok köszönet.

Az Örökkévalók volt eddig az egyetlen olyan Marvel film, ami a 47 százalékos értékelésével "rotten" jelzőt érdemelt, de most csatlakozott hozzá A Hangya és a Darázs: Kvantumánia is.

Hirdetés

A Marvel felhozatalából a Kvantumánia lett a második leggyengébb produkció, és bár a következő napokban az 53 százalékos értékelése még változhat, ez tagadhatatlanul egy borzalmas indulás Marvel új szakasza számára. A Hangya és a Darázs új kalandja nem csak Scott Lang történetének egy új fejezetét mutatja be, de az egész univerzum egy új sztoriját is megnyitja Kang mozivásznas bemutatásával.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 16-án kerül a magyar mozitermekbe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)