Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első reakciói alapján a Marvel megtalálta Thanos méltó utódját

|

Az első nézők imádták Jonathan Majors Kangjét.

Hirdetés

Mi már kíváncsian várjuk a hazai mozikba február 16-án befutó A Hangya és a Darázs: Kvantumániát, hiszen ez lesz a filmes debütálása annak a Jonathan Majors által megformált Kangnek, akit először a Loki sorozatban láthattunk, és aki a Thanos által hátrahagyott űrt hivatott betölteni a Marvel filmes univerzum ügyeletes rosszfiújaként.

Immáron egy kicsit többet tudhatunk arról, hogy mire érdemes számítani, miután a Los Angeles-i Fox Theatre-ben nemrég lezavarták az MCU 5. fázisát elindító film sajtóvetítését, a szerencsés meghívottak pedig természetesen nem titkolták el a véleményüket.

Hirdetés

Aaron Perine, a Phase Zero kritikusa "halálosan komoly" főgonoszként jellemzi Kanget, a Geek Vibes Nation szerint pedig a Bosszúállók: Végjáték óta a Kvantumánia a Marvel legjobb filmje, amit egy "pszichedelikus hullámvasúthoz" hasonlított a portál. Daniel Baptista, a The Movie Podcast műsorvezetője szilárd, de kissé túl sokat vállaló alkotásnak találta a filmet, Kanget viszont "abszolút erőnek" és a multiverzium új királyának hívja.

A Kanget övező dicséretek összességében dominálják a legtöbb beszámolót, az Atom például minden idők legjobb képregényes gonoszaként jellemzi a karaktert, Jonathan Majorsnek pedig máris Oscar-díjat jósol a megformálásáért. Az új rosszfiút még Gil Rivera, a MovieNetworkPR újságírója is magasztalta, holott ő magát a filmet kevésbé találta karizmatikusnak, mint az előző részeket, a látványvilágát pedig egyenesen a Kémkölykökhöz hasonlította.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha részletesebben is érdekelnek a reakciók, fussátok át a filmnek dedikált hashtaget a Twitteren, de nagyrészt a fenti véleményekhez hasonló posztokat fogtok találni. Összességében úgy tűnik, hogy Peyton Reed harmadik Hangya-rendezése korrekt mozi lett,  Kang pedig végre megadhatja azt az imádni valóan gyűlölhető rosszfiút az MCU 5. fázisának, ami az előző etapból fájóan hiányzott.

Ám ahogy azt a filmrajongók már megfigyelhették, a premier előtti kritikák a Morbiushoz hasonló katasztrófáktól eltekintve általában valamivel pozitívabbak szoktak lenni, mint a későbbiek, így még semmit sem szabad biztosra venni.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)