Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia lehet a sorozat legsikeresebb filmje

|

Bár ez kapja a legrosszabb értékeléseket, az első hétvége mozis eredményei felülmúlták az elődökéit.

Hirdetés

Soha nem volt a Marvel Filmes Univerzum legnépszerűbb alsorozata A Hangya: a 2015-ös, az MCU második fázisát lezáró eredeti film 519,3 millió dolláros nemzetközi jegybevételeivel 30-ból a 24. helyen áll összesítettben, 2018-as folytatása pedig 622,7 millióval a 21. Ha nem számoljuk azokat, amik a pandémia alatt jelentek meg (Örökkévalók, Fekete Özvegy, Shang-Chi), és világszerte csak néhány moziban adták őket (a legtöbb nem is volt nyitva), A Hangya az első Amerika Kapitány és az első Thor filmet előzte meg csupán, meg az egészet elindító A Hihetetlen Hulkot.

És most valahogy mégis az van, hogy a kifejezetten gyenge pontszámokat kapó A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a széria legjobb nyitását produkálta, három nap alatt több mint 100 millió dollárt termelt, ami 30%-kkal több az előző film eredményéhez képest.

Hirdetés

Valószínűleg ez Kang megjelenésének köszönhető, akit a Loki sorozatban láthattunk először, és Thanos után a következő nagy ellenfél lesz. Jonathan Majors alakítását egyébként mindenki dicsérte.

A délután folyamán a hazai mozis eredmények is megérkeznek, kíváncsian várjuk, itthon hogyan teljesített Paul Rudd és barátainak új kalandja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)