Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetesében végre M.O.D.O.K. is felbukkan

|

Nézd meg nálunk magyar felirattal a legújabb A Hangya és a Darázs: Kvantumánia trailert!

Hirdetés

Vészesen közeleg A Hangya és a Darázs: Kvantumánia februári bemutatója, ezt érzi a Marvel Studios is, így ma hajnalban kiadtak egy új előzetest a legfrissebb Marvel-mozi kapcsán, ami immár a 2008 óta futó filmes univerzum ötödik fázisába fog betagozódni.

Decemberben egy Funko játékfigura már leleplezte, hogy fog kinézni a filmben M.O.D.O.K., így nem okozhatott senkinek meglepetést az, hogy az ikonikus Marvel-gonosz A Hangya és a Darázs: Kvantumánia történetének része lesz, ugyanakkor így is biztosan sok rajongó fog annak nagyon örülni, hogy az alábbi videóban végre ténylegesen megcsodálhatjuk őt.

Hirdetés

M.O.D.O.K. (Mental Organism Designed Only for Killing) mellett persze igazából Kang, a hóditó lesz a főszereplő. A trailer alapján úgy tűnik, hogy a csettintés után eltelt, és a Scott Lang számára gyakorlatilag "elveszett" időt ajánlja fel valamiért cserébe főhősünknek. Scott pedig a jelek szerint belemegy az alkuba.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egészen pontosan 2023. február 16-án fut majd be a magyar mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)