Hirdetés

A Hangya és a Darázs - számos kérdést felvet a megdöbbentő stáblistás jelenet

|

A világ szerencsésebb felében már bemutatták a legújabb Marvel mozit, így végre azt is tudjuk, milyen stáblista utáni jelenetekkel készültek az alkotók. Csak a rend kedvéért: masszívan spoileres tartalom következik!

Hirdetés

Szeretném már most leszögezni, hogy a most következő sorok komoly spoilereket tartalmaznak a Bosszúállók: Végtelen háború, A Hangya és a Darázs és az egyelőre még cím nélküli Avengers 4 kapcsán is, szóval csak és kizárólag ennek tudatában olvassatok tovább! Én szóltam.

Hirdetés

Hazánkba az oroszországi labdarúgó világbajnokság miatt csak késve érkezik meg a Marvel filmes univerzumának legújabb felvonása, más országokban azonban már bemutatták A Hangya és a Darázs című filmet. Így pedig természetesen fény derült arra is, hogy milyen stáblistás jelenetekkel kedveskedtek nekünk a filmkészítők. A nagy durranás, vagyis a fő stáblista utáni attrakció során Hank (Michael Douglas), Janet (Michelle Pfeiffer), Hope (Evangeline Lilly) és Scott (Paul Rudd) is feltűnik, vagyis az előző és a jelenlegi Hangya és Darázs generáció is látható. A jelenet során Scott visszatér a kvantumtérbe, ahol olyan energiákat szeretne összegyűjteni, amely segítségével meggyógyíthatják újdonsült társukat, Szellemet - tehát a film főgonosza a történet végén átáll a jók oldalára. Mikor azonban Scott arra kéri Hanket, Janetet és Hope-ot, hogy hozzák ki őt a kvantumtérből, a címszereplő nem kap semmiféle választ sem. A három hős ugyanis Thanos híres csettintésének áldozata lett, mindhárman elporladtak. Scott pedig így végül a kvantumtérben rekedt. 

Innen veheti fel tehát a fonalat a negyedik Bosszúállók mozi. A Hangya valahogy mindenképp kiszabadul majd a kvantumtérből, hiszen több forgatási képen is láttuk ők például Tony Stark mellett. Elég valószínű, hogy maga a kvantumtér is komoly szerepet kap majd a jövőre érkező moziban. Nem is olyan régen arról érkeztek hírek, hogy a CineEurope rendezvényen levetítettek egy jelenetet az Avengers 4-ből, itt Scott és Tony beszélgetett arról, hogy egy új technológia segítségével képesek lesznek alternatív valóságokban is eljutni, ahol összeszedhetik a Végtelen Köveket - a kvantumtér és a multiverzum tényleg közel végtelen lehetőséget biztosít az alkotók számára, sőt akár arra is remek megoldást jelenthet, hogy hogyan hozzák be a Marvel filmek világába az X-Men mutánsait. 

A Hangya és a Darázs másik stáblista utáni jelenete egyébként csak egy mókás kis szösszenet: Scott lakását látjuk, ahol egy ember méretűre növesztett hangya él (őt azért növesztette meg Scott, hogy a házi őrizete miatt rászerelt bokamonitort át tudja pakolni a méretes jószágra). A szóban forgó jelenetben ez a hangya dobol, miközben csörög a telefon, és értelemszerűen senki sem veszi fel azt. Az egész filmet a "Hangya és a Darázs még visszatérnek?" mondat zárja. Igen, így kérdőjellel a végén, de persze mi azért tudjuk, hogy mindketten szerepelni fognak a Bosszúállók 4-ben - sőt a film rendezője is nyilatkozott már arról, hogy szívesen dolgozna az esetleges folytatáson.

Hazánkba egészen pontosan július 26-án érkezik meg a A Hangya és a Darázs. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)