Hirdetés

A Hannibál sztárja reagált arra a hírre, hogy ő váltja Johnny Deppet a Harry Potter spin-offban

|

Johnny Depp még alig szállt ki a Legendás állatok és megfigyelésük filmsorozatból, sokan már tudni vélik, hogy Mads Mikkelsen lesz a helyettese.

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük filmsorozat nem indult hibátlanul: míg az első film egy alapvetően könnyen fogyasztható fantasy móka volt, a második sokak szerint elhozta a Harry Potter franchise mélypontját. A 2018-as film után alig hallottunk bármit a harmadik felvonásról, bár ehhez valószínűleg a COVID-19-nek is köze van. A legnagyobb hír a gyártás körül Johnny Depp távozása volt, amely hatalmas port kavart a rajongók körében.

Depp és az általa alakított Grindelwald a Legendás állatok filmsorozat egyik alappillére. A Warner annyiból van szerencsés helyzetben, hogy egy varázsvilágban vagyunk, ahol Grindelwald már korábban is hordott egy másik arcot. Nem elképzelhetetlen így univerzumon belül sem, hogy újra alakot vált, és sokan arra tippelnek, hogy ezt az új alakot majd Mads Mikklesen fogja megformálni.

Hirdetés

Az IGN.com kikérdezte a színészt a felröppent pletykák kapcsán, a válasza pedig nagyjából az, amit sejteni lehetett:

"Ez még mindig csak egy pletyka. Én pont annyit tudok, mint amennyit te tudsz az újságokból. Várom a telefonhívást."

Nyilván lehet, hogy többet tud a színész, mint amennyit elárul, de annyit legalább jó tudni, hogy Mikklesen nem zárkózik el a lehetőség elől. Reméljük hamarosan konkrétabb híreket is hallhatunk a projekt kapcsán, és sikerül megmenti a széria jövőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)