Hirdetés

A Harley Quinn sorozat új trailerében James Gunn is felbukkan

|

Megérkezett a Harley Quinn széria harmadik szezonjának új előzetese, amiben James Gunn önmagát alakította.

Hirdetés

A Harley Quinn sorozat ugyan nem robbantotta fel a világot, de elég sikeresnek tűnik ahhoz, hogy a DC újra és újra berendelje a folytatást. Az HBO Maxre készülő animációs széria nemsokára bővül egy harmadik szezonnal, amiben Harley is barátnője, Poison Ivy fura kalandokra mennek majd haverjaikkal.

A baráti körükhöz úgy tűnik, hogy James Gunn is csatlakozott, aki önmagát alakítja a szériában. Szerepe szerint a DC univerzumban is egy rendező, aki éppen egy Thomas Wayne filmen dolgozik.

Hirdetés

Kaley Cuoco alakítja majd ezúttal is Harleyt, és Lake Bell is visszatér Poison Ivy szinkronhangjaként. A sorozat epizódja során felbukkan majd többek között Batman is Diedrich Bader alakításában, és a Joker is felbukkan majd Alan Tudyk hangjával.

A San Diego Comic-Con résztvevőinek levetítik majd az első két epizódot, de a nagyközönségnek sem kell sokat várnia: az HBO Max premier július 28-án lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)