Hirdetés

A harmadik Wonder Woman film lesz Patty Jenkins utolsó DC-s munkája

|

A WW84 rendezője valószínűleg el fog köszönni Dianától, ha befejezte a trilógiát.

Hirdetés

Patty Jenkins, a Wonder Woman és a Wonder Woman 1984 rendezője elmondta, hogy rácsapna a szünet gombra a harmadik felvonás kapcsán. Meg akarná várni, hogy mik lesznek a járvány következményei, és addig nem pörgetné túlzottan a projektet. Még szeretne összehozni egy amazonokról szóló spin-off filmet, és egyébként is csak utána folytatná a szériát.

Hirdetés

A mostani körülmények között egyébként abban sem biztos, hogy bármelyiket lesz alkalma leforgatni:

"Lehet, hogy egyik sem jön össze. Nem tudhatod, hogy mi fog történni ebben a világban."

A Geek magazinnak adott interjújában hozzátette, hogy ha összejön a Wonder Woman 3, akkor valószínűleg az lesz az utolsó köre a karakterrel.

"A WW84 megadta a lehetőséget, hogy megvalósítsak dolgokat, amiket az elsőben nem lehetett. Nagyon örültem, hogy elmesélhettem Wonder Woman eredettörténetét. Olyan volt, mintha akkor született volna, de még nem láthattuk, hogy igazán mire is képes. Alig várom, hogy megmutathassam milyen is ő az erejének csúcsán."

A következő filmben tehát láthatjuk majd az ereje teljében lévő Dianát, de akkor mi lesz a harmadikban?

"A következő valószínűleg az utolsó Wonder Woman filmem lesz, így bele kell raknom mindent, amit meg akarok mutatni. Óvatosan át kell ezt gondolnunk."

A Wonder Woman 1984 premierje a járványhelyzet miatt 2020. október 2-ra lett áttolva. Ti mennyire várjátok a következő felvonást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)