Hirdetés

A Harry Potter filmsorozat Roxfort Expresszel érkezik 4K-ban

|

A Harry Potter széria 20. születésnapjára nagyon menő csomaggal készül a Warner.

Hirdetés

A Harry Potter és a bölcsek köve adaptációja lassan betölti a 20. születésnapját. A film eredetileg november 10-én került mozikba az Egyesült Királyságban, az azt követő hétvégén pedig elkezdte sikertörténetét a világ többi részén.

Ennek örömére érkezik most egy minden extrával megtömött gyűjtemény. Az Anniversary Collector's Edition tartalmazza mind a 8 filmet és jó pár extrát.

Hirdetés

Kezdésnek a csomag mindjárt egy Roxfort Expressz formájú dobozban érkezik, amiben ott lapul a 8 film 4K-s változata, egy jegy az Expresszre, egy extrákat tartalmazó plusz lemez, és egy kiskönyv az első film munkálatainak fotóival és érdekességeivel.

Ahogy sejthetitek, a gyűjtemény nem lesz olcsó: az egészért nagyjából 43 000 forintot kell leszurkolni (plusz szállítás és a vámköltségek). Aki ennek ellenére úgy döntene, hogy behúzná a cuccot, az itt tudja előrendelni.

A gyűjtemény a jelenlegi tervek szerint 2021. november 2-án fog megjelenni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)