Hirdetés

A Harry Potter szereplői végtelenül cukik Pixar karakterekként

|

Sajnos nem a Warner Bros. jelentett be hirtelen egy újabb projektet, pedig az MI által elképzelt képek alapján vevők lennének a rajongók egy animációs filmre.

Hirdetés

Ismét kezdi őrületesen pörgetni a Harry Potter franchise-t a Warner Bros.: miközben a Hogwarts Legacy elképesztő mennyiségű bevételt generál a vállalat számára (és PS4-re, Xbox One-ra, illetve Switchre még meg sem jelent a játék), azt is bejelentették, hogy készül a sorozatváltozat is, amely J.K. Rowling könyveit fogja feldolgozni több évadon keresztül. Pletykáltak a közelmúltban Hogwarts Legacy adaptációt és a Harry Potter és az elátkozott gyermek filmet is, de egyelőre egyik sem kapott hivatalos megerősítést. 

Viszont ha a rajongókon és a mesterséges intelligencián múlna, akkor sokkal több műfajban tennék tiszteletüket Harry és barátai: a közelmúltban már láthattuk, hogy anime karakterekként hogyan néznének ki, most pedig azt is megcsodálhatjuk, hogy mit hozna ki belőlük a Pixar.

Hirdetés

Nyilván az alábbi képek messze vannak attól a minőségtől, amit az animációs filmek művészei képviselnek, viszont mindenképpen szívmelengető eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne Harry, Ron, Hermione, Dumbledore és a többiek, ha egy olyan stúdió venné kezelésbe őket, akinek számos kultikus, érzelmes és elgondolkodtató animációs filmet köszönhetünk (a Puliwood korábban össze is szedett ezek közül tíz kihagyhatatlan darabot). Egy Lorenzo Green nevű felhasználó osztotta meg Twitteren a Midjourney által generált csodákat és nem győzünk betelni velük, annyira aranyosak, bár Dobbyra és Voldemortra egyelőre még keressük a megfelelő jelzőket: 

Nem kell egyébként már sokat várnunk a következő Pixar-műre, az Elemi június 15-én kerül a hazai mozikba és az előzetesek láttán már most imádjuk

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)