Hirdetés

A Harry Pottert megformáló Daniel Radcliffe rendezőként és forgatókönyvíróként is bizonyítani akar

|

A Harry Potter filmekről és fura indie produkciókban nyújtott alakításairól ismert színész saját projektjéről mesélt, aminek már a témája is megvan.

Hirdetés

Daniel Radcliffe neve az egyszeri filmfogyasztó számára összeforrt Harry Potterével, de a színész azért sok más projekten is dolgozott a varázslókaland fináléja óta. Rengeteg kisebb alakítást is bevállalt, és egyébként legtöbbször meggyőző teljesítményt nyújtott.

Most éppen Az elveszett város kapcsán jár turnékra, és az egyik interjú alatt saját projektjéről is mesélt. Merthogy Radcliffe-nek vannak elképzelései egy olyan filmről, amit ő maga írna és rendezne.

Hirdetés

Az Empire-nek adott interjújában a következőt nyilatkozta:

"Vannak ötleteim egy filmmel kapcsolatban, amit én írtam. Remélhetőleg én fogom rendezni. Mondjuk pár év még hátra van addig, mert a következő 18 hónapom be van táblázva már."

A sztoriról nem mesélt sokat, de azt elárulta, hogy hogyan közelítette meg az írás folyamatát:

"Mindenki azt mondja, hogy 'írj arról, amit ismersz', de nekem nagyon különleges életem volt, az emberek nem tudnak ehhez kapcsolódni, és ezért nem akarok erről írni. Találtam jobb témát, ami a filmiparral kapcsolatos."

Az interjúk sorában egyébként az a kérdés is előkerült, hogy mit szólt a rajongói castinghoz. A színész követői ugyanis nagyon szeretnék, ha Daniel lehetne a következő Rozsomák.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

"Annyiszor megkaptam már, hogy 'hé haver, láttam a rozsomákos híreket, elég király', én meg állok ott, hogy 'semmit sem tudok erről'. Értékelem, hogy van aki szerint 'hé, Rozsomák alacsony a képregényekben, szóval itt egy alacsony srác, aki vihetné', de nem gondolom, hogy Hugh Jackman után engem választanának. De ki tudja? Cáfolj meg Marvel!"

Ti mit szólnátok, ha Daniel Radcliffe lenne a következő Rozsomák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)