Hirdetés

A hatalom gyűrűi stábja nem tart az új A Gyűrűk Ura-filmektől

|

Az Amazon Studios feje nem fél attól, hogy a filmek megszorongatnák a műsorát.

Hirdetés

Nemrég remek híreket kaptak A Gyűrűk Ura-rajongók, de sokakban az is felmerült, hogy mit lépnek majd erre azok, akik jelenleg is aktívan dolgoznak Tolkien hagyatékával. Nos, az Amazon Studios vezetője, Jennifer Salke látszólag egyáltalán nem fél attól, hogy A hatalom gyűrűi sorozatra bármilyen negatív hatást gyakorolnának a Warner Bros. és a New Line által nemrég bejelentett új A Gyűrűk Ura-filmek.

A Varietynek adott interjúban Salkét arról kérdezték, vajon mikor lesz túl sok A Gyűrűk Ura-tartalom, amire ő csak annyit válaszolt:

"Majd kiderül".

Hirdetés

Salke szerint A Gyűrűk Ura franchise bőven elég rajongóval rendelkezik világszerte, hogy több projekt is gond nélkül létezhessen egymás mellett, ugyan abban az időben. Így fogalmazott egészen pontosan:

"Nagyon szeretjük a sorozatunkat, és nagyon büszkék is vagyunk rá. Hosszú távra tervezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy elég rajongó van a világon ahhoz, hogy sokáig velünk is maradhasson."

A hatalom gyűrűi második szezonjának munkálatai már folyamatban vannak. Az, hogy sikeresen elrajtolt a projekt, Salke egyik legnagyobb eredménye az Amazon Studios élén. A sorozat elképesztően sokba került, ám rendkívül népszerű is, így abszolút megérdemelt volt a bizalom, és okkal tekinthetnek bizakodóan a jövőbe. Az első vadról készült kritikánkat alább tudjátok megnézni, vagy akár el is olvashatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)