Hirdetés

A hátrahagyottak - kevésnek is elég eltűnni, hogy sokak megőrüljenek

|

A hónap végén debütál az HBO legújabb saját gyártású sorozata, A hátrahagyottak, amelyben a világ népességének egy része egyszerűen eltűnik.

Hirdetés

Olyan sikersorozatok után, mint a Trónok harca és a True Detective kíváncsian várjuk az HBO következő próbálkozását, amely egy saját gyártású dráma lesz.

A hátrahagyottak (The Leftovers) Tom Perrotta bestsellere alapján készült,a története pedig egy rejtélyes felütéssel kezd: a világ lakosságának két százaléka eltűnik. A megmagyarázhatatlan eset után három évvel folytatódik a cselekmény Mapletonban és a hátrahagyottak más-más módon dolgozzák fel a sokak szerint bibilainak vélt katasztrófát: egyesek magukba fordulnak, mások továbblépnek, viszont olyanok is akadnak, akik szektákban élnek tovább. A sorozat hőse egy Kevin Garcey (Justin Theroux) nevű kétgyerekes rendőrfőnök, aki megpróbálja fenntartani a rendet a káoszban.

A széria első két részét a Hancock, A túlélő és a Csatahajó filmeket rendező Peter Berg dirigálta, az epizódok forgatókönyvét Damon Lindelof írta Perrotta bevonásával. Theroux mellett egyébként feltűnik még Liv Tyler és Christopher Eccleston is.

A hátrahagyottak első része június 30-án látható az HBO-n és az HBO GO-n, a könyvváltozat pedig szintén ettől a naptól vásárolható meg a könyvesboltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)