Hirdetés

A Hawkeye és a Fekete Özvegy sztárjával erősíthet a Dűne 2

|

Egy friss jelentés szerint egy felkapott színésszel bővül a grandiózus sci-fi szereplőgárdája.

Hirdetés

Miután az Érkezéssel és a Szárnyas fejvadász 2049-el már bizonyított, Denis Villeneuve tavaly a Dűne feldolgozásával is elnyerte a közönség és a kritikusok tetszését, így a Warner zöld utat adott a folytatásnak, amely az 1965-ös Frank Herbert-regény második felét viszi majd vászonra.

A 2023. október 20-i premiert célzó Dűne 2 forgatása kapcsán nemrég maga a rendező árulta el, hogy szinte minden elő van készítve a munkálatokhoz, most pedig egy pletyka kapott szárnyra az egyik új szereplőről.

Hirdetés

A Deadline meg nem nevezett forrásoktól úgy értesült, hogy Florence Pugh, a Hawkeye sorozat és a Fekete Özvegy sztárja tárgyalásokat folytat a produkcióhoz való csatlakozásról. A tehetségét a Lady Macbethben és a Fehér éjszakákban is megcsillantó színésznő állítólag Irulan Corrino hercegnőt, IV. Shaddam Padishah császár legidősebb lányát alakítja majd. Az Atreides-ház ellen szövetkező uralkodó nem bukkant fel az első részben, az 1984-es David Lynch-féle feldolgozásban viszont José Ferrer játszotta el. A filmért felelős produkciós cég, a Legendary Pictures nem kommentálta a jelentést.

Ha a pletyka igaznak bizonyul, a Dűne 2 stábja egy erős névvel bővülhet, hiszen a Kisasszonyokban nyújtott alakításáért Oscarra is jelölt Florence Pugh ma kifejezetten felkapott színésznek számít, a Puliwoodon nemrég egy hosszabb cikkben is olvashattatok róla. Pugh legközelebb Olivia Wilde pszichotrillerjében, a szeptemberben érkező Don't Worry Darlingban fog feltűnni, jövőre pedig Christopher Nolan Oppenheimerében is láthatjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)