Hirdetés

A Hawkeye sorozat egyik mellékszereplője saját spin-offot kaphat

|

Úgy tűnik, hogy felírhatunk még egy tévésorozatot a Disney+-os MCU szériák folyamatosan bővülő listájára.

Hirdetés

Az már tudjuk egy ideje, hogy Alaqua Cox alakításában felbukkan majd a Marvel siket, amerikai őslakos szuperhőse, Echo is a készülő Hawkeye MCU sorozatban, a legújabb pletykák szerint viszont a karakter kaphat egy saját spin-off szériát is. Ezzel a Hawkeye lenne a Marvel Studios első olyan sorozata, ami külön spin-offot kap a stúdiótól. 

A Variety információi szerint Emily és Etan Cohen () írják majd a forgatókönyvet, valamint produceri feladatokat is ellátnak majd. Ugyancsak producerként felügyeli a projektet Kevin Feige.

Hirdetés

A Marvel illetékesei egyelőre nem voltak hajlandók kommentálni a Variety információit, szóval valószínűleg csak a Hawkeye sorozat lefutása után akarják majd bejelenteni a különálló Echo szériát.

Echo, azaz polgári neve szerint Maya Lopez képes tökéletesen lemásolni harc közben az ellenfél mozdulatait, ezáltal gyakorlatilag szinte legyőzhetetlen ellenfélnek számít. Kíváncsian várjuk, mit kezdenek vele az MCU-ban, és tényleg jár-e majd neki saját spin-off a jövőben. A képregényekben egyébként Echo egy ideig hordta azt a Ronin jelmezt is, melyben Sólyomszemet a Bosszúállók: Végjáték mozifilmben láthattuk.

Echo

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)