Hirdetés

A Hawkeye sorozat leleplezte Echo bácsikáját, és ettől felrobbant az internet

|

Mi is a körmünket rágva vártuk, hogy beigazolódik-e a teória a kilétét illetően.

Hirdetés

Ötödik, azaz utolsó előtti epizódjához ért a Disney+-on futó Hawkeye sorozat, amelyet könnyed hangvételű, karácsonyi műsornak is tökéletes produkcióként harangoztak be. A mindössze hatrészes szériát nemcsak arra használja a Marvel, hogy több játékidőt juttasson a mozifilmekben gyakran háttérbe szorított Clint Bartonnak (Jeremy Renner), hanem arra is, hogy olyan új karaktereket vezessen be az MCU-ba, mint a tanítványának szegődő Kate Bishop (Hailee Steingfeld) és az első siket szuperhősként elhíresült Echo (Alaqua Cox).

Egy ponton azonban több nézőben felmerült a gyanú (bennünk is), hogy az imént ismertetett mellett más szerepet is szán a Marvel a sorozatnak. A továbbiakban spoilerek következnek, ezért csak akkor folytasd az olvasást, ha az ilyesmi nem zavar.

Hirdetés

Szóval arra gyanakodtunk, hogy miként a Pókember: Nincs hazaút, a Hawkeye is visszahozhat egy közkedvelt karaktert, aki eredetileg az MCU része volt, aztán a Netflix és a Disney kakaskodása miatt a partvonalra szorult. Ő nem más, mint a Vincent D'Onofrio által nagyszerűen megformált Wilson Fisk, vagyis Kingpin (magyarul Vezér).

Az ötödik epizód végül megerősítette a teóriát, ugyanis miután Yelena Belova elárulja Kate-nek, hogy ki bérelte fel Sólyomszem levadászására, egy fényképet is küld neki, amin az alvilág jellegzetes külsejű vezére is látható, az a személy, aki miatt Barton mindvégig aggódott.

Kingpin és Daredevil visszatérése (akárcsak a többi, netflixes Marvel-szuperhősé) azóta újabb és újabb pletyka tárgya, hogy 2020-ban lejárt az a kétéves időszak, ami gúzsba kötötte a Marvel kezét a Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher sorozatok és a The Defenders minisorozat karaktereit illetően.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Innentől várhatóan újult erőre kapnak a találgatások, hogy vajon mikor és milyen formában csatlakozhatnak az MCU-hoz a bennük szereplő hősök, és hogy a Marvel ragaszkodik-e az eredeti színészekhez. Jon Bernthal például örömmel bújna újfent Frank Castle bőrébe, de csakis azzal a feltétellel, ha a Marvel (és még inkább a mögötte álló Disney) nem vesz vissza a karakterhez tökéletesen passzoló erőszakból.

A Hawkeye záróepizódja december 23-án kerül fel a Disney+ kínálatába. Kíváncsiak vagyunk, tartogat-e még számunkra egy-két meglepetést, vagy mostanra minden nyílvesszőjét ellőtte, és teljesen kiürült a tegeze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)