Hirdetés

A Hawkeye spin-offja tovább csúszik, mint hittük

|

Az Alaqua Cox karakterére készülő Echo ugyan jó ideje fejlesztés alatt áll, de a projekt csak nem akar összeállni.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint az Echonak jövő nyáron kellett volna debütálnia valahol a Titkos Invázió és a Loki második szezonja között. Aztán megjöttek az első szomorú hírek magától a showrunnertől, aki szerint a projektet elcsúsztatták.

Marion Dayre akkor arra utalt, hogy az Echo valamikor 2023-ban futhat be, de most úgy tűnik, hogy még az ünnepi időszakot is le fogja késni. A belsős forrásokkal rendelkező Charles Murphy szerint 2024-ig nem fogjuk látni a szériát.

Hirdetés

Murphy úgy tudja, hogy az Echo 2024 elején lesz látható a Disney+-on, és bár konkrét időpontot nem tudott mondani, annyit hozzátett, hogy valahol a január közepétől február végig tartó időintervallumban futhat be. Szóval több mint egy év van még hátra addig, hogy viszontláthassuk Alaqua Cox karakterét.

Azt azért érdemes hozzátenni, hogy még mindig az "ezt mondta, azt mondta" pletykavölgyben tapogatózunk. A Marvel még nem jelentett be konkrét időpontokat, így érdemes a hivatalos bejelentéseket megvárni a csalódás elkerülése érdekében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)