Hirdetés

A Hegy úgy lefogyott, hogy fel se ismernéd

|

Hafþór Björnsson, a Trónok Harcának gyilkológépe nagyot változtatott az edzésrutinján, így a hegyomlás helyét egy színizom alkat vette át.

Hirdetés

Hafþór Björnsson neve valószínűleg keveseknek ugrik be, de ha a Hegyként emelegetjük, akkor már mindenkinek megvan, hogy kiről beszélünk. A Trónok harca sorozatból megismert, korábban 204 kilós úriember a világ legerősebb embere volt 2018-ban, laza 501 kilót emelgetett hobbiból.

Akkor napi 10 ezer kalóriát kellett bevinnie az alkatának és erőnlétének fenntartásához, de azóta nagyot változott a program.

Hirdetés

A Hegy most éppen a brit Eddie Hall elleni bokszmeccsére készül (aki egyébként 2017-ben volt a világ legerősebb embere), és ennek jegyében a kalóriabevitelét 4000-re csökkentette, a súlyzóit pedig ugrókötélre cserélte.

Így néz most ki az 50 kilóval kevesebb Hegy:

Nem ismernénk rá, ha szembe jönne a Comic-conon, elképesztő eredmény ez is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)