Hirdetés

A Hellraiser reboot egy könyvhű adaptáció lesz a rendező szerint

|

David Bruckner fogja összehozni a Hulu horror szériáját, ami nagyban eltérhet a filmsorozattól.

Hirdetés

A Hellraiser egy testhorrorra építő filmszéria, aminek első felvonása 1986-ban került a mozikba, és ami a The Hellbound Heart című Clive Barker regényre alapult. Hollywood nagyjai egy ideje próbálják már megfejteni, hogy hogyan is lehetne feltámasztani a franchise-t, de most úgy tűnik, hogy a projekt végleges otthona a Hulu lesz. A rebootért a The Night House rendezője David Buckner felel, aki a filmek helyett a könyv nyomvonalát követné.

Hirdetés

Az SFX-nek adott interjújában Bruckner mesélt kicsit terveiről:

"Annyit mondhatok, hogy igyekszünk annyira hűségesek maradni az eredeti műhöz, amennyire csak lehetséges. A Hellbound Heart az elsődleges inspirációnk, de az eredeti filmet sem felejtettük el. Ugyanakkor megpróbáljuk újragondolni az egészet, szóval ezen dolgozunk most."

A projekt kapcsán egyébként elkezdtek terjengeni pletykák, hogy az ikonikus Pinhead karakterét ezúttal (a könyvhöz hasonlóan) egy színésznő kapja, és sokan felhozták Odessa A'Zion nevét. Hogy ez mennyire igaz, az kérdéses, ahogy a reboot preimerdátuma is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)