Hirdetés

A Henry Cavill-féle Sherlock Holmes saját sorozatot kaphat?

|

A Sherlock Holmes franchise spin-offja, az Enola Holmes is kitermelhet egy mellékszálat.

Hirdetés

Sherlock Holmes rajongóinak bőven van okuk izgatottnak lenni. Bár a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Sherlock következő évada és a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Holmes filmek folytatása egyelőre még messze vannak (ha egyáltalán elkészülnek valaha is), de a Frogwares lázasan dolgozik a franchise egyik legjobb játékának remake-jén, és Henry Cavill megformálásában a Netflixen is kaptunk egy remek interpretációt, aki sokszor lopta is a show-t Enola elől

Tekintve Cavill népszerűségét valószínűleg nem sok nézőnek lenne ellenére, ha az ő detektívje Millie Bobby Brown karakterének társasága nélkül nyomozna,  erre pedig van is esély. 

Az Enola Holmes 2 sajtókörútjának során a Collider főszerkesztője készített interjút a színésszel, amelyben rákérdezett, hogy szóba került-e már egy esetleges Sherlock spin-off vagy a karaktere mindig csak Enola világában fog-e létezni.

Hirdetés

Cavill a következőket mondta: 

Szerintem nagyon sok lehetőség van. Számomra az a fontos, hogy minden egyes karakterben, akit játszom, mindent bele tudjak adni, amit kell. Mint tudjuk, egyre elfoglaltabb vagyok, és a tányérom egyre jobban megtelik, szóval azt hiszem, minden arról szól, hogy biztosítsam, hogy legyen időm úgy szolgálni a karaktereket, ahogyan kell.

Lefordítva tehát simán van a Henry Cavill-féle Sherlock Holmes sorozatban potenciál és a színésznek sem lenne ellenére, de minden az időbeosztáson múlik, az pedig Superman visszatérésével egyre nehezebb, az olyan egyéb projektekről nem is beszélve, mint a második világháborús film Guy Ritchie rendezésében vagy Matthew Vaughn kémes újdonsága, az Argylle

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)