Hirdetés

Így készült a Hobbit lélegzetelállító látványvilága

|

Kár lenne vitatni, hogy Peter Jackson legutóbbi filmje bizony igencsak jól néz ki a mozivásznon. Most bekukkanthatunk a Hobbit: Az öt sereg csatája kulisszái mögé.

Hirdetés

Sokan már az első rész megjelenésekor megkérdőjelezték a trilógiává bővített Hobbit létjogosultságát,és az igencsak lassú mederben folyó második résznél mindenki el is könyvelte, hogy a grandiózus lezárás lesz majd az, ami miatt megérte megnézni az első kettőt.

Aztán beültünk a moziba, és pontosan azt kaptuk a pénzünkért, amit a cím is ígért. Két és fél órányi tömény csatát, ami a végére már a fülünkön jött ki. Talán nem volt túl drámai vagy elgondolkodtató, de hogy látványos volt, az biztos. Ebben nagy szerepe volt a Weta Workshop tehetséges művészeinek, akik legutóbb a Grey Goo nevű RTS-en is dolgoztak. 

A videón bekukkanthatunk a kulisszák mögé, így újra megnézhetünk olyan részleteket és kiegészítőket, amiket a film nagy kavarodásában talán észre sem vettünk. Ha valaki nem érné be ennyivel, az a Weta Workshop oldalán csemegézhet még a különböző rajzokból és egyéb koncepciós munkákból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)